Contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte op laten maken? Vul dan het contact formulier hieronder in en ik kom zo snel mogelijk bij u terug. U kunt mij ook altijd bereiken door even te bellen. Zie de contact gegevens rechtsonder. 


Is De Tuinen van Nuis bij u langs geweest en wilt u een recensie achterlaten? Helemaal leuk, dit kan hieronder:

Reactie plaatsen

Reacties

Jan Heeringa
4 maanden geleden

Heb oprit, terras en tussenliggende paden laten ophogen en her-bestraten. Ziet er weer goed uit. Mannen werken hard en netjes. Gerard denkt verder. Door ophoging werd de op/afstap naar achtertuin wel erg hoog. Had een zelfgemaakt op/afstapje in mijn gedachten maar Gerard heeft mijn tuinpad er schuin op aan laten sluiten. Was echter niet in de afgesproken werkzaamheden opgenomen. Klasse! Zeer aan te bevelen!

Mandy en Martijn
5 maanden geleden

Nuis heeft onze voortuin voorzien van straatwerk. Een enorme klus! Is optijd, komt zijn afspraken na en luistert naar de wensen van de klant. Ruimen netjes hun rommel op.

Arjan
7 maanden geleden

Gerard heeft mooi werk geleverd. De bestrating ligt er prachtig bij. Afspraken worden goed nagekomen en in overleg is eigenlijk alles mogelijk. Zeer blij met het eindresultaat. Van harte aanbevolen!

Heleen & André
8 maanden geleden

Gerard en z'n medewerkers werken al weer een aantal jaren tot onze grote tevredenheid in de tuin. Het begon in 2017 met het weghalen van een vijver en het aanleggen van een nieuwe terras en het opnieuw bestraten van de oprit. Hij zorgt ook voor het jaarlijkse groot onderhoud van onze tuin, waaronder snoeien van bomen en struiken en de najaarsbemesting. Een fijn bedrijf waar je vanop aan kunt!

Theo
9 maanden geleden

Er wordt vakwerk geleverd door de eigenaar en zijn personeel. Men werkt netjes en alle rommel wordt opgeruimd.
Gerard, de eigenaar, is een vrolijke en eerlijke man, die zijn afspraken nakomt.
Men houdt zich aan de offerte en bij bijzonderheden volgt vooraf overleg, zodat er achteraf nooit problemen zijn.
Al met al een bedrijf, dat vertrouwen geeft.

Harrie Seinen
9 maanden geleden

Gerard Nuis heeft afgelopen najaar de voortuin bij ons helemaal gerenoveerd en afgelopen voorjaar een mooie schutting in de achtertuin geplaatst. We zijn daar erg tevreden over.

Linda & Jeroen
9 maanden geleden

Wij hebben onze voor-, zij- en achtertuin in onderhoud door Gerard.
Hij werkt snel en netjes! Hij heeft echt verstand van zijn vak!
Wij zijn heel tevreden ! ✅

Karin Claessens
9 maanden geleden

Gerard heeft eind vorig jaar de bomen aan onze inrit gesnoeid, dat was hard nodig want grote bestelbussen konden er niet meer door. Hij heeft het heel netjes en toch snel gesnoeid. Dat kan ook met het juiste gereedschap. Ook heeft hij alles netjes opgeruimd zoals we hadden gevraagd. Top werk, zeker een aanrader die Gerard!

Corrie Polak
9 maanden geleden

Mijn voor en achtertuin laten doen door De Tuinen van Nuis. Prachtig geworden,ik wist zelf niet zo goed wat ik wilde maar Gerard Nuis denkt heel goed mee en kwam met hele goede ideeen! Ik ben er erg blij mee. Vakwerk!

Mark Beekes
9 maanden geleden

Recent heb ik drie oude berken laten weghalen door De Tuinen van Nuis. Vriendelijke mensen. Uitstekend gedaan, geen hek en planten/struiken geraakt bij het neerhalen. Geen zware machines nodig gewoon er in klimmen. Een aanrader

Rating: 4.3333333333333 sterren
6 stemmen

Contactgegevens:

Gerard Nuis - Hovenier

Tel: 06-22746737

detuinenvannuis@gmail.com

Werkzaam in heel Nederland