Contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte op laten maken? Vul dan het contact formulier hieronder in en ik kom zo snel mogelijk bij u terug. U kunt mij ook altijd bereiken door even te bellen. Zie de contact gegevens rechtsonder. 


Is De Tuinen van Nuis bij u langs geweest en wilt u een recensie achterlaten? Helemaal leuk, dit kan hieronder:

Reactie plaatsen

Reacties

Jan Heeringa
2 jaar geleden

Heb oprit, terras en tussenliggende paden laten ophogen en her-bestraten. Ziet er weer goed uit. Mannen werken hard en netjes. Gerard denkt verder. Door ophoging werd de op/afstap naar achtertuin wel erg hoog. Had een zelfgemaakt op/afstapje in mijn gedachten maar Gerard heeft mijn tuinpad er schuin op aan laten sluiten. Was echter niet in de afgesproken werkzaamheden opgenomen. Klasse! Zeer aan te bevelen!

Mandy en Martijn
2 jaar geleden

Nuis heeft onze voortuin voorzien van straatwerk. Een enorme klus! Is optijd, komt zijn afspraken na en luistert naar de wensen van de klant. Ruimen netjes hun rommel op.

Arjan
2 jaar geleden

Gerard heeft mooi werk geleverd. De bestrating ligt er prachtig bij. Afspraken worden goed nagekomen en in overleg is eigenlijk alles mogelijk. Zeer blij met het eindresultaat. Van harte aanbevolen!

Heleen & André
2 jaar geleden

Gerard en z'n medewerkers werken al weer een aantal jaren tot onze grote tevredenheid in de tuin. Het begon in 2017 met het weghalen van een vijver en het aanleggen van een nieuwe terras en het opnieuw bestraten van de oprit. Hij zorgt ook voor het jaarlijkse groot onderhoud van onze tuin, waaronder snoeien van bomen en struiken en de najaarsbemesting. Een fijn bedrijf waar je vanop aan kunt!

Rating: 4 sterren
11 stemmen

Contactgegevens:

Gerard Nuis - Hovenier

Tel: 06-22746737

detuinenvannuis@gmail.com

Werkzaam in heel Nederland